top of page

Meditationscirkeln "De 20 Stegen"


"De 20 Stegen" varar under fyra terminer och målet är att känna sin guide och sig själv och få en bra kommunikation mellan dig och din guide.

Vi kommer att träffas regelbundet och på grund av längden och kontinuiteten på träffarna så tränas du helt från grunden, steg för steg. Du lär dig känna Moder Jords energi, din egen energi och Universums och det är först när du lärt dig skillnaden på dessa energier som du kan lära känna din guides energi. Då startar ni tillsammans er träning du och din guide. Under meditationerna kommer du att besöka olika energinivåer och olika platser. Det är genom dessa besök som du kommersar att få tecken, symboler, upplevelser, utvecklas personligen och lära dig ditt egna inre symbolspråk. Symbolspråket är speciellt för var och en och det är oftast som våra guider talar till oss genom det här språket. Kommunikation sker också genom våra sinnen.


När man deltar i"De 20 Stegen" så blir grupperna oftast mycket sammanlänkade för att utvecklingen sker på ett djupt personligt plan. Det händer mycket under våra träffar och vi kommer både att få insikter, släppa blockeringar, gråta och skratta tillsammans.

Vi har givetvis tystnadsplikt inom gruppen.


Vi träffas 8-10 gånger/termin ca 3 timmar varje gång.

bottom of page