top of page

Om mig

Jag heter Magnhild och jag är född i Norge men har bott i Sverige sedan jag var 4,5 år. Jag har alltid känt på mig saker och jag har alltid haft stor "fantasi" som man sa men det var inte förrän 2004 som jag tog tag i det och började gå kurser i personligutveckling och mediumskap. Jag började gå kurser för Jill Petersson och vi var några stycken från kursen som träffades i en träningscirkel regelbundet. Sedan dess har jag gått i cirklar regelbundet på ett eller annat sätt.


Därefter gick jag kurs för Iris Hall och Anne Johansson och det var genom Iris Hall/Anne Johansson som jag tog mitt certifikat 2010 som medium i LIFE. Jag har ett mediumcertifikat från Susanne Swantesson 2013. Jag fortsätter att gå kurser för olika medium och ett flertal har varit från England för man är ständigt under utveckling.

Jag har bland annat gått kurser för Melanie Hallett, Glyn Edwards, Anna-Lena Vikström, Susanne Swantesson, Mia Ottosson, Anette Johansson, Susanne Layborne, Simone Key, Yazira de la Cruz, Birkan Tore, Simon James och Brian Robertsson m.m


Jag tog mitt healing certifikat 2007 genom Anne Johansson. Har också gått tarotkurs för Jill Petersson.


Har utbildat mig till cirkelledare för "De 20 stegen" och jag håller cirklar i det. Är även regressionsterapeut inkl TLT, Tidigare Liv Terapi. Lärare var Anette Johansson, FDI, www.finndittinre.se. Jag har också utbildat mig i Naturligt FaceLift på Axelssons Gymnastiska Institut i Göteborg.


Telefon nummer: 0739-090007


Sms gärna och jag svarar i mån av tid.


Mail: magnhild91@hotmail.com

bottom of page